Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: مسئولان آموزش عالی باید هر چه سریع تر به فکر تشکیل یک کمیته ویژه برای ریشه یابی مسئله اقدام به خودکشی از سوی دانشجویان باشند. نتیجه این کمیته باید به دانشگاه ها برای آگاهی بخشی بیشتر ابلاغ شود. مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجو مستقر در نمایشگاه مطبوعات در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اتفاقات پرحادثه و پر حاشیه ای که از آغاز سال تحصیلی در تعدادی از دانشگاه‌های تهران و استان های دیگر از جمله خودکشی و خفگی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اتفاق افتاده است و چگونگی بروز چنین تصمیماتی از جانب دانشجویان گفت: سوال، سوال بسیار سختی است. ما از این دست اتفاقات فرقی نمی‌کند چه تهران باشد و چه در سایر دانشگاه‌های کشور هنگامی که رخ می‌دهد بسیار متاسف می شویم به این خاطر که دانشجو یک سرمایه است یک انسان عادی نیست. دانشجو انسانی است که از دوران ابتدای مشغول به تحصیل شده و دوره متوسطه و دبیرستان را گذرانده و حالا وارد دانشگاه شده است به همین خاطر از دست دادن چنین سرمایه ای برای کشور زیان و خسران به همراه دارد.

بالا بودن آمار خودکشی میان دانشجویان در برخی فصول سال 
وی ضمن تسلیت به خانواده دانشجوی دانشگاه شهیدبهشتی که دو روز گذشته خود را از یکی از ساختمان های این دانشگاه به پایین پرتاب کرد و منجر به مرگ او شد، ادامه داد: از نظر آماری دوستان در آموزش عالی باید آمار دقیق را ارائه دهند نکته‌ای که کارشناسان مرکز مشاوره دانشگاه تهران در این خصوص این اتفاقات به من گفته اند گفتند که در بعضی از فصل های سال آمار اقدام به خودکشی در بین دانشجویان بیش از سایر فصل هاست. یکی از این فصل ها فصلی است که در حال حاضر در آن قرار داریم.

سرسنگی ادامه داد: دانشگاه تهران یک مرکز مشاوره بسیار فعال دارد که زیر نظر معاونت آموزشی سال ‌هاست فعالیت می کند این مرکز به طور جدی در حال رصد کردن اوضاع دانشجویان است تا دانشجویانی که مشکلات روحی، فشارهای روانی، مشکلات عاطفی و خانوادگی و ... را دارند شناسایی شوند با آنها ارتباط برقرار شود تا کمتر شاهد بروز چنین ناهنجاری هایی باشیم.

کاهش آمار خودکشی در دانشگاه تهران
معاون فرهنگی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: دانشگاه همانند هر جامعه دیگری مشتمل از انسان هایی است که بعضی از آنها ممکن است به مرحله‌ای برسند که اقدام به خودکشی برای پایان دادن به زندگی خود کنند اما خوشبختانه باید این خبر را اطلاع دهم که آمار اقدام به خودکشی و خودکشی موفق در دانشگاه تهران طی سال‌های گذشته روند نزولی داشته است.

وی تصریح کرد: مسئولان آموزش عالی باید هر چه سریع تر به فکر تشکیل یک کمیته ویژه برای ریشه یابی مسئله اقدام به خودکشی از سوی دانشجویان باشند. نتیجه این کمیته باید به دانشگاه‌ها برای آگاهی بخشی بیشتر ابلاغ شود. دانشگاه تهران در این زمینه خود دست به کار شده و دانشجویانی را که دارای شرایط ذکر شده هستند شناسایی و برای همکاری در فعالیت‌های معاونت فرهنگی به کار می گیرد. اگر دانشجویی افسردگی دارد یا منزوی است یکی از راه‌های بیرون کشیدن آن از این شرایط جذب آن به چنین فعالیت هایی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید

به گزارش تابناک، آنطور که معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفته، از بین همه اتوبان‌های تهران، ۳ بزرگراه دارای بیشترین تصادفات رانندگی مرگبار هستند. از منحرف‌شدن ماشین‌های سنگین بگیر تا شاخ به شاخ‌شدن سواری‌ها و به ‌هم خوردن تعادل موتوری‌ها.

یکی از این بزرگراه‌ها، بزرگراه آزادگان کمربندی شهر تهران است که از شمال شرق تا شمال غرب تهران را پوشش می‌دهد؛ به همین دلیل هم این مسیر ویژگی‌های خاص خودش را دارد، بیشترین آمار تصادفات فوتی در تهران مربوط به همین مسیر است و ۹درصد از کل فوتی‌های تصادفات رانندگی در پایتخت در این بزرگراه اتفاق می‌افتد.

بعد از آن بزرگراه امام علی(ع) است که ۶درصد از کل فوتی‌های تصادفات را به ‌خود اختصاص داده. بزرگراه امام علی(ع) یک بزرگراه شمالی جنوبی است و به‌خاطر شیبی که دارد باعث تشدید سرعت موتورسواران می‌شود و همین، تصادفات بسیاری را رقم می‌زند.

 
رتبه سوم بیشترین تصادفات نیز به بزرگراه شهید همت اختصاص دارد. در این بزرگراه هم که از شرق به غرب کشیده شده، ۳ درصد از کل تصادفات فوتی شهر تهران رخ می‌دهد. البته همیشه هم عامل تصادفات ماشین‌ها نیستند و موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده که تصمیم می‌گیرند از وسط اتوبان عبور کنند هم سهم قابل توجهی در این زمینه دارند.

خوشبختانه پلیس به‌ دنبال کاهش آمار قربانیان تصادفات رانندگی است و علاوه بر اینکه به مردم توصیه می‌کند به قوانین و مقررات رانندگی احترام بگذارند، با استفاده از تیم‌های کنترل سرعت، تیم‌های نامحسوس و ... مدیریت سرعت و ترافیک و کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی را هم در دستور کار دارد.

دیگر خبرها

  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید