Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت ۲۱ دوشنبه ۱۳ شهریور ماه امسال زن جوان در تماس با ماموران کلانتری ۱۲۴ قهلک از ماجرای مرموز ناپدید شدن اهالی خانواده خواهرش خبر داد و ادعا کرد که هرچه به خواهر و دامادشان زنگ می زند کسی پاسخگو نیست و زمانیکه مقابل در خانه شان رفته اند نیز کسی در را برایشان باز نکرده است. آفتاب‌‌نیوز :

ساعت ۲۱ دوشنبه ۱۳ شهریور ماه امسال زن جوان در تماس با ماموران کلانتری ۱۲۴ قهلک از ماجرای مرموز ناپدید شدن اهالی خانواده خواهرش خبر داد و ادعا کرد که هرچه به خواهر و دامادشان زنگ می زند کسی پاسخگو نیست و زمانیکه مقابل در خانه شان رفته اند نیز کسی در را برایشان باز نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین ترتیب تیمی از ماموران ۱۲۴ قلهک به ساختمان صبا در خیابان یخچال، خیابان فکوریان نبش کوچه احمدی رفته و زمانیکه در خانه مرد جوان را باز کردند با صحنه هولناکی روبرو شدند.

ماموران زمانیکه وارد خانه شدند با جسد خونین پسر ۱۴ ساله در نزدیکی سرویس بهداشتی و جسد غرق در خون زن جوان و شوهرش در خانه روبرو شدند و همین کافی بود تا تیمی از ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران همراه بازپرس شعبه ۱۰ دادسرای امور جنایی در محل جنایت حاضر شوند.

تحقیقات ابتدایی کارآگاهان نشان از آن داشت که پدر خانواده که مردی ۴۰ ساله به نام پژمان است پس از قتل فرزند و همسرش اقدام به خودکشی کرده و این سناریوی هولناک را رقم زده است.

در این مرحله تجسس های پلیسی به دستور بازپرس پرونده آغاز شد و جسد اعضای خانواده برای بررسی های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

کارآگاهان در ادامه تحقیقات و بررسی خانه پی بردند که پدر و مادر پژمان از شهرستان به تهران سفر کرده اند و وسایلشان نیز در خانه مشاهده شد اما اثری از آنها در خانه نبود.

قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای امورجنایی تهران گفت: تحقیقات فنی در صحنه جرم ادامه داشت و با توجه به اینکه پدر و مادر عامل این جنایت خانوادگی از استان های شرقی به تهران سفر کرده بودند اما هیچ اطلاعی از آنها نبود تجسس های پلیسی در این مرحله آغاز شد.

قاضی شهریاری ادامه داد: ماموران در ادامه تحقیقات اطلاعاتی و فنی و با توجه به ناپدید شدن مرموز پدر و مادر عامل این جنایت متوجه شدند پسر خانواده که استاد دانشگاه است در یک دفتر کار در خیابان پاسداران فعالیت می کند که در این مرحله ماموران به محل کار قاتل خانوادگی مراجعه کردند.

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران گفت: ماموران با حضور در این واحد تجاری با جسد خونین پدر و مادر پژمان روبرو شدند.

قاضی شهریاری گفت: تحقیقات ابتدایی نشان از اختلاف خانوادگی عامل این جنایت خبر می دهد و همه اعضای خانواده با ضربات چاقو به قتل رسیده و قاتل پس از قتل عام خانوادگی با زدن شاهرگ خود به این جنایت ها پایان داده است.

بنا به این گزارش، تحقیقات بیشتر این پرونده به دستور بازپرس پرونده در اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران در حال بررسی است.

یکی از همسایگان در محل جنایت گفت: آنها یک سالی می شود که به این خانه آمدند و در این مدت هیچ کس از آنها صدایی نشنید، قاتل،مردی آرام و متین بود که با همسایه ها نیز ارتباط زیادی نداشت، شب جنایت زمانی که ماموران برای شکستن در خانه آمدند متوجه شدم که قاتل در کرمان استاد دانشگاه بود. شب جنایت هم هیچ یک از همسایه ها صدای از منزل آنها نشنیدند، باورش سخت است که این آدم چنین کاری را کرده باشد.

پرونده در اداره دهم آگاهی

با حضور مأمورین در محل و تأیید خبر کشف اجساد متعلق به یک خانواده ی سه نفره بنام های پژمان (۴۰ ساله)، مینو (۳۶ ساله) و پارسا (۱۴ ساله)، بلافاصله موضوع به اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی و قاضی کشیک ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران اعلام شد.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «قتل عمـد»و به دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای ناحیه ۲۷ تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .

تحقیقات از خواهر مینو

در تحقیقات از خواهر مقتوله، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که خواهر مقتوله در مراجعه به منزل خواهرش متوجه آثار خون بر روی نرده های دزدگیر خانه ی خواهرش شده؛ به مغازه کلیدسازی رفته و مجددا با کلیدساز به منزل خواهرش آمده؛ پس از باز شدن در منزل با اجساد خواهرش، خواهرزاده اش و همسر خواهرش روبرو و نهایتا موضوع به پلیس اطلاع داده شده است.

خواهر مقتوله در اظهاراتش با اشاره به اختلاف مقتوله با همسرش، به کارآگاهان گفت:قرار بود تا امشب مادرمان از مسافرت به یک کشور اروپایی به ایران بازگردد؛ طبق قرار قبلی با مینو، حدودا ساعت ۱۴ با گوشی تلفن همراه مینو تماس گرفتم تا قرار رفتن به فرودگاه امام خمینی را با هم بگذاریم اما او پاسخگوی تماس های من نبود؛ چندین بار و در ساعت های مختلف با مینو تماس گرفتم اما او پاسخگو نبود! با گوشی تلفن همراه همسرش (پژمان) تماس گرفتم اما او نیز پاسخگو نبود، با تلفن همراه پارسا تماس گرفتم اما او نیز پاسخگوی تماس های من نشد؛ حدودا ساعت ۲۰:۳۰ به منزل خواهرم مراجعه کردم؛ زنگ خانه را زدم اما کسی در را باز نمی کرد؛ خودروهای مینو و پژمان هر دو در پارکینگ ساختمان بود؛ به پشت در آپارتمان آنها در طبقه دوم – واحد ششم رفتم؛ زنگ زدم اما کسی در را باز نکرد؛ ناگهان متوجه آثار خون بر روی نرده های دزدگیر آپارتمان شدم؛ می دانستم که مینو و پژمان با یکدیگر اخلاف شدید پیدا کردند و حتی خواهرم چندین بار از پژمان درخواست طلاق کرده؛ ترسیدم؛ به دنبال کلیدساز رفتم؛ زمانیکه وارد خانه شدیم، همه جا پر از آثار خون بود؛ داخل اتاق خواب، جسد مینو و پژمان افتاده بود و جسد پارسا نیز در داخل حمام؛ با سر وصدای من، همسایه ها به طبقه دوم آمده و پس از دقایقی پلیس در محل حاضر شد.

بررسی صحنه جنایت

در بررسی صحنه جنایت مشخص شد که عامل جنایت (پژمان) با جسم تیز اقدام به کشتن همسر و پسر خود نموده و در ادامه به زندگی خود نیز پایان داده است.

کشف دو جسد دیگر اینبار در دفتر کار پژمان

در ادامه رسیدگی به این پرونده ی جنایت خانوادگی، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی اطلاع پیدا کردند که پدر و مادر پژمان (۶۸ ساله و ۶۵ ساله) قرار بوده تا از شهرستان به تهران مراجعه نمایند؛ بلافاصله تماس با این دو نفر آغاز تا در خصوص انگیزه ارتکاب جنایت توسط پسرشان از آنها تحقیق شود اما آنها نیز پاسخگوی تماس های کارآگاهان و دیگر اعضای خانواده شان نبودند.

در ادامه، با شناسایی دفتر کار پژمان در منطقه پاسداران، کارآگاهان صبح روز سه شنبه مورخه ۱۴/۰۶/۱۳۹۶ به این محل مراجعه و پس از ورود به داخل دفتر کار پژمان با اجساد پدر و مادر وی، در حالیکه آنها نیز مورد جراحت شدید ناشی از جسم تیز قرار گرفته بودند، روبرو شدند.

در بررسی تصاویر بدست آمده از دوربین های مداربسته، کارآگاهان موفق به شناسایی تصویر ورود پدر و مادر پژمان به داخل ساختمان شدند که پژمان نیز آنها را همراهی می کرده و پس از دقایقی، پژمان به تنهایی از ساختمان خارج شده است.

سرهنگ کارآگاه حمید مکرم، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبربه خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر کارآگاهان اداره دهم ویژه قتل در محل جنایت منطقه پاسداران حضور داشته و تحقیقات از دیگر اعضای خانواده مقتولین پرونده در دستور کار قرار گرفته است.


منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۸۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان

تعداد ۶۵ نفر از اعضای هیات علمی کشور در سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری مورد تقدیر قرار گرفتند که چهار نفر آنها معاون وزیر علوم دو نفر رئیس دانشگاه و مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان هستند.

به گزارش ایسنا، مراسم‌ تجلیل از ۶۵ استاد نمونه کشوری امروز در سازمان پژوهشی های علمی و صنعتی برگزار شد. در این بین عبدالرسول پورعباس، معاون وزیر علوم و رییس سازمان سنجش آموزش کشور، پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم، حسن زمانیان، معاون وزیر و رییس سازمان پژوهشی های علمی و صنعتی و احمد فاضل زاده، رییس موسسه استنادی جهان اسلام نیز به عنوان استاد معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین از بین ۶۵ استاد نمونه کشوری ۶ نفر آنها زن و مابقی مرد می باشند.

در این مراسم های باقری دولت آبادی ۴۵ در حوزه علوم انسانی از دانشگاه یاسوج به عنوان جوان‌ترین استاد نمونه معرفی شد.

اسامی برگزیدگان این مراسم به شرح زیر است:

مصطفی صحرایی از دانشگاه تبریز، مجید صنایع پسند از دانشگاه تهران الهه گوهرشادی از دانشگاه فردوسی مشهد، بهروز عبدلی از دانشگاه شهید بهشتی، مسعود گنجی از دانشگاه محقق اردبیلی، حسین کلباسی اشتری از دانشگاه علامه طباطبائی، فرزام فرهمند از دانشگاه صنعتی شریف، عباس مصلی نژاد از دانشگاه تهران، ابوالقاسم یعقوبی از دانشگاه بوعلی سینا، سید عبدالکریم سجادی از دانشگاه فردوسی مشهد، فرزان قالیچی از دانشگاه صنعتی سهند، سید مصطفی حسین علی پور از دانشگاه علم و صنعت ایران، حسین شریعتمداری از دانشگاه صنعتی اصفهان، سید محمدرضا تقوی از دانشگاه شیراز، عباس سعیدی از دانشگاه شهید بهشتی، بی بی فاطمه میرجلیلی از دانشگاه یزد، مجید قاسمی از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، علی اکبر صبوری، دانشگاه تهران، مسعود دربندی، دانشگاه صنعتی شریف، علی طیب‌نیا، دانشگاه تهران، حسین بلندی، دانشگاه علم و صنعت ایران، عباس عرفانیان امیدوار، دانشگاه علم و صنعت ایران، محمدرضا یمانیان، دانشگاه تربیت مدرس، حمید نادگران، دانشگاه شیراز، یدالله اردوخانی، دانشگاه الزهرا، عبدالرسول پورعباس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، صالح حسن زاده، دانشگاه علامه طباطبائی، حجت الاسلام والسلمین حسن نمازی ربطی دانشگاه علامه طباطبائی، صالح حسن زاده دانشگاه تبریز، مهدی ایران نژاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمدمهدی سپهری، دانشگاه تربیت مدرس، محمد سعید تسلیمی، دانشگاه تهران، حمیدرضا قاسم، دانشگاه تبریز، عی باقری دولت آبادی، دانشگاه یاسوج، آرش قربانی چقامارانی دانشگاه بوعلی سینا، نجمه شیخ زاده، دانشگاه تبریز، قاسم محمدی نژاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، نوشین بیگدلی، دانشگاه بین المللی امام خمینی، مجید قلهکی دانشگاه سمنان، دانیال کهریزی دانشگاه رازی، سیدعلیرضا افشانی دانشگاه یزد، رضا درویش زاده دانشگاه ارومیه،‌ امیر حمزه حقی آبی، دانشگاه لرستان، حسن هاشمی پور رفسنجان دانشگاه ولیعصر رفسنجان، حمزه امیری دانشگاه لرستان، اباصلت حسین زاده کلاگر دانشگاه مازندران،‌روح الله فدایی نژاد بهرام جردی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، خسرو خواجه دانشگاه تربیت مدرس،‌ رقیه رستم پور ملکی دانشگاه الزهرا (س)، یداله یمینی دانشگاه تربیت مدرس، مقصود امیری دانشگاه علامه طباطبائی، علیرضا کیاست دانشگاه شهید چمران اهواز، سیداحمد فاضل زاده حقیقی، دانشگاه شیراز، علی اکبر جعفری، دانشگاه مازندران، علی ربانی خوراسگانی دانشگاه اصفهان، رجبعلی برزویی دانشگاه شهید بهشتی، سعید عباس بندی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، زهره حجتی نجف آبادی دانشگاه اصفهان، حسن سبزیان دانشگاه اصفهان،‌ قاسم عموعابدینی دانشگاه تهران،‌ محسن نیازی دانشگاه کاشان،‌ داود دمیری گنجی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، پیمان صالحی دانشگاه شهید بهشتی، رحمت الله مرزوقی دانشگاه شیراز، سید جلال دهقانی فیروزآبادی، دانشگاه علامه طباطبایی، رضا خجسته مهر دانشگاه شهید چمران اهواز.

در این مراسم‌ از ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شد. همچنین نام‌های آشنایی مانند عبدالرسول پورعباس رییس سازمان سنجش آموزش کشور،پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم،قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم،احمد فاضل زاده رییس موسسه استنادی جهان اسلام در میان برگزیدگان به چشم می‌خورد.

همچنین جوان‌ترین استاد نمونه در این مراسم که از وی تجلیل شد ۴۵ ساله بود و مسن‌ترین استاد نیز که مورد تجلیل قرار گرفت ۷۰ ساله بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • مجتهدی حال فلسفی‌اش از قال فلسفی‌اش بیشتر بود
  • قتل زن مورد علاقه‌ جلوی چشمان مردم در شمال تهران
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر